lördag, april 14, 2007

Så fort som bara möjligt...

...ska jag flytta härifrån!!

idag är det faanimej fasta bevis på hur jävla dräggigt område man bor i egentligen...

1. Hissen har varit trasig nu i någon dag (det kan hända den bästa hiss... även om det här är den sämsta hiss jag varit med om)
2. Rutan bredvid dörren har blivit sönderslagen (antagligen pga. att de lagat dörren så den inte går att sparka upp längre)
3. Sedan de tog bort sopnedkasten i trapphuset har någon/några funnit det lämpligt att kasta ned soporna från balkongen ner till sophuset istället... MOGET!
4. (och det är det här som vållar den mesta ilskan just nu) Eftersom hissen är trasig måste alla ta trapporna... och nu har NÅGOT (och jag säger något då det kan vara ett husdjur, och även om det vore en människa är den nog mer värdig djurstatus ändå) BAJSAT i trapphuset på entreplan så absolut INGEN kan komma hem utan att passera det. Och inte har detta något eller dess ägare haft en tanke på att torka upp efter sig... SÅ JÄVLA OCIVILISERAT! GAAAAAH!

Jag längtar enormt efter att Maj ska vara slut, så jag kan resa bort en månad, å sedan flytta så fort jag kommer hem... åååå.. JAG VILL TILL GOTLAND!





--- Jag är trött på mänskligheten, om den ska hålla på såhär!---

Inga kommentarer: